Bygga Hus i Haninge, södra Stockholm

Enkelt, snabbt, med hög kvalitet och service utöver det vanliga. Så tror vi att våra kunder vill uppleva sina byggprojekt. Och vi ställer upp. Hos oss blir ditt projekt enkelt att utföra, vi leverar alltid på utsatt tid och du kommer att vara helt nöjd med resultatet. Och vi är med dig hela vägen. Ni har ett behovet – Vi bygger det.

Våra Husbyggnationer:

Designa hus med ett lösvirkeshus

Vi är specialister på att bygga lösvirkeshus och fördelen när man väljer detta alternativ är att det är hus som byggs på plats, bräda efter bräda, från grunden. Detta ger flera möjligheter till att utföra en skräddarsydd lösning. Vi har tillgång till en arkitekt som kan rita upp ritningar för erat drömhus!

Vi utför alltid slutbesiktning!

Vid husrenoveringar så är det viktigt att se till att allt går rätt till. Därför samarbetar vi med en erfaren konsultfirma som utför besiktningar i södra Stockholm. När vi byggt färdigt så utför vi då en totalbesiktning så kunden känner sig säker.

Kontakta oss!

Om ni har egna idéer eller vill att vi ska komma ut på en kostnadsfri besiktning – tveka inte att kontakta oss! Ni når oss enklast på: byggforetag@byggare-haninge.se

Kontakta oss för offertförslag!

Namn *

Telefon *

Epost *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *