Ny fasad med våra professionella hantverkare i Haninge, södra Stockholm

Genom oss kan du förnya fasaden på företaget, huset eller på fastigheten. Vi besitter många års erfarenhet av fasadrenoveringar och har fått ta del av ett flertal spännande och unika projekt. Här är det ett gott hantverk och en hög kvalitet som alltid är ledande i våra arbeten och då är ovanliga förfrågningar vanligt.

Hantverkare med stor erfarenhet av unika designer

För oss är varje kund unik och detsamma gäller för de önskemål som kunden kan tänkas ha. Av denna anledning ser vi till att alltid skapa skräddarsydda lösningar för alla behov och ändamål. Med hjälp av vår kunniga och serviceinriktade personal kan du få hjälp med att byta ytterpanel, ta bort en rutten träfasad eller varför inte anlita oss för murning och fasadputs.

Professionella medarbetare för din totalentreprenad

Våra professionella hantverkare har lång erfarenhet och kunskap om totalentreprenad om så önskas. Då hjälper vi dig från början till slut för att du ska få en fräsch och snygg fasad till fastigheten eller huset.

Experter inom området

Vi är experter på fasadrenoveringar och kan därför stå till tjänst oavsett vad du behöver hjälp med. Vi ser till att göra ett fasadbyte om det krävs, men kan också hjälpa till med renoveringar av ytskikt eller ytterpanel. Här nedan kan du läsa mer om några av våra tjänster.

Helhetslösningar för din bostad i Stockholm

Visste du att en fasadrenovering kan vara mer än putsning och rengöring? Att renovera fasaden kan ibland innebära att man inte bara tar hand om ytskiktet, utan att man även går in på djupet. I samband med fasadrenoveringen är det inte ovanligt att vilka titta till isoleringen eller bättra på taket. Med hjälp av oss kan du få en helhetslösning.

Kontakta oss för offertförslag!

Namn *

Telefon *

Epost *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *