Stensättning & Lägga betongplattor i Haninge & Vendelsö, södra Stockholm

Letar du efter en stenläggare för stensättning när du till exempel ska anlägga uppfart eller skapa en stenbelagd trädgård med markplattor? Du har hittat rätt! Vi vänder oss till hela Stockholmsområdet och kommer gärna till dig oavsett var du bor. Behövs plattsättning i Upplands Väsby, Sigtuna, Älvsjö eller Enskede? Inga problem!

Stenläggning där du behöver det

Vänd dig till oss för plattläggning om du är:

  • privatperson
  • representant för en bostadsrättsförening
  • företag
  • fastighetsägare (till exempel stiftelse)

Totalentreprenad och heltäckande lösningar

Hör av dig till oss när du behöver totalentreprenad. Vi hjälper dig att hitta en heltäckande lösning som passar för just dina behov. Vi har ett stort kontaktnät av hantverkare vi känner förtroende för och kan samordna arbetet från alla yrkesgrupper, som stenhuggare, snickare, målare, grävarbetare, plattsättare eller vad som behövs för att genomföra ditt projekt.

Använd ROT-avdraget

Är du privatperson kan du använda ROT-avdraget när du väljer att anlita erfaren personal genom oss för stensättning eller andra stenarbeten. Vi kan hjälpa dig att lägga stenplattor för att till exempel skapa en stenbelagd uteplats eller stenbelagd entré & uppfart. Med ROT-avdraget blir arbetskostnaden lägre. Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag!

Kontakta oss för offertförslag!

Namn *

Telefon *

Epost *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *